Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Uttagning till Landslaget 2011-2012 klar

Nu är det klart vilka som ingår i Svenska Konståkningsförbundets Landslag säsongen 2011-2012. Några har slutat, nya har tillkommit. Säsongens trupp består av 13 singelåkare och ett paråkningspar som tillsammans med Landslagsledarteamet har höga målsättningar för säsongen!


Elitkommittén Singel och Par har, utöver föregående års landslags- åkare som fortfarande är aktiva, tagit ut fem nya åkare till Junior- landslaget inför säsongen 2011-2012:

  • Elin Hallberg, Uddevalla KF
  • Gabriella Josefsson, Landvetter KK
  • Natasja Remstedt, Göteborgs Isdansklubb
  • Michelle och Richard Lundberg, Tyringe KS, (paråkning)

Stort grattis till er och till övriga i landslaget!

Som tidigare meddelats har Kristoffer Berntsson, Landvetter KK lagt sin internationella tävlingskarriär på hyllan efter många framgångsrika år i Sveriges landslag i konståkning. Han har varit en fantastiskt förebild framför allt för Sveriges killar, men har även genom sin personlighet varit ett fördeöme för alla aktiva. Svenska Konståkningsförbundet önskar Kristoffer all lycka framöver - vad han än företar sig!

Även Anton Truvé, Stockholms KK och Malin Magnusson, Malmö KK har trappat ner sin internationella satsning och ingår inte längre i Landslaget. Även Anton och Malin önskas lycka till i framtiden!

För att se hela landslagstruppen inklusive landslagsledarteamet, klicka här. Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2011-09-29

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer