Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

God Jul o Gott Nytt År!

Nu har jag landat mentalt efter fyra dagar i Malmö Isstadion, där jag och många med mig har fått glädjen att se så många fina idrottsliga prestationer. I alla åldersklasserna kunde vi se att den generella nivån har höjts sedan förra året.

 

Det verkar som om våra aktiva konståkare sporrar varandra till att
bli bättre och bättre för varje år och det är ju precis det som är meningen med vår tävlingsverksamhet. Dessutom erbjöd SM-dagarna trevlig samvaro mellan alla oss som på något sätt är inblandade i konståkningens verksamhet. Trevligare och mer vänskaplig atmosfär går nog inte att finna. Det hörde jag många säga och det kan vi tacka både arrangören för och alla duktiga ledare vi har i förbundet.

För att kunna prestera bra måste man må bra också och då spelar kontakten oss människor emellan en jättestor roll. Det är när vi möts som vi växer och utvecklas och det är också i våra möten som vi kan känna att vi får den där extra energin och glädjen som gör mödan värd. Vi är på rätt väg mot våra mål, så nu är det bara att ta någon eller några dagars ledigt och fira Jul och samla kraft inför vinterns tävlingar.

Å styrelsens vägnar vill jag till Malmö KK och alla funktionärer som deltog på SM uttrycka vårt varmaste TACK!

Vi vill också tillönska alla våra medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År 2012.


Maria Meyer-Martins, ordförande
Svenska Konståkningsförbundet


 

Publicerad: 2011-12-22

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Samarbetspartners

Sponsorer