Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Nu söker vi arrangörer till förbundsarrangemang för kommande säsonger

Att arrangera ett mästerskap eller en elitseriefinal ger minnen för livet! Nu söker vi arrangörer till förbundsarrangemang för säsongerna 2021/2022 och 2022/2023. Intresseanmälan tar vi gärna emot senast 31 oktober!

Nu är det dags att starta upp planeringarna inför tävlingssäsongerna 2021/2022 och 2022/2023, och det gör vi genom att söka arrangörer till våra förbundsarrangemang. Arrangemanget genomförs som ett samarbete mellan arrangerande
förening och Svenska Konståkningsförbundet med en tydlig avtalsreglerad
fördelning mellan ekonomi och ansvar.

Här kan du läsa Länk till annan webbplats.mer om förbundsarrangemangen, vilka förutsättningar som behöver finnas och om ansvars- och ekonomisk fördelning mellan Svenska Konståkningsförbundet och arrangerande förening.

Senast den 31 oktober 2020 ska en första intresseanmälan skickas in. Ansökningsformulär laddas ner på denna länk Länk till annan webbplats..

Publicerad: 2020-10-01

Senast uppdaterad: 2020-10-01

Samarbetspartners

Sponsorer