Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Crafoords tävlar i Zagreb

Idag startar säsongens sista Challengertävling i Zagreb, Kroatien. På plats för att representera Sverige finns Greta och John Crafoord.

Golden Spin of Zagreb är den tionde och sista deltävlingen i säsongens Challengerserie.På plats för att representera Sverige finns Greta och John Crafoord som i Zagreb gör sin tredje tävlingsstart sedan comebacken i oktober. Paråkningens kortprogram avgörs idag, torsdag, med start kl 14.00. På fredag kl 14.15 avgörs friåkningen.

Golden Spin of Zagreb ingår som en av tio tävlingar i Challengerserien. Länk till annan webbplats. Varje tävling ger möjligheter för deltagande åkare att plocka världsrankingpoäng och kvalpoäng till kommande mästerskap.

Publicerad: 2022-12-08

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Samarbetspartners