Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

12:e plats för Greta och John Crafoord i Zagreb

Zagreb, Kroatien stod som värd för säsongens sista deltävling i Challengerserien som avgjordes i helgen. Svenska deltagarna Greta och John Crafoord kom på 12:e plats i paråkningstävlingen.

Golden Spin of Zagreb var den tionde och sista deltävlingen i säsongens Challengerserie Länk till annan webbplats.. Varje Challengertävling ger möjligheter för deltagande åkare att plocka världsrankingpoäng och kvalpoäng till kommande mästerskap.

Greta och John Crafoord som var de enda svenska deltagarna i Zagreb är tillbaka på tävlingsarenan igen denna säsong efter förra säsongens skadeuppehåll. Inför tävlingarna i Zagreb har paret deltagit vid två Grand Prix-tävlingar. I Zagreb slutade paret på 12:e plats.

Publicerad: 2022-12-12

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Samarbetspartners