Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Idag startar SM i konståkning

Idag startar SM i konståkning när ungdomsklasserna och juniorer damer inleder tävlingarna på isen i Borås ishall. Juniorer herrar och seniorer damer, herr och par kliver in i tävlingarna under fredagen.

Ungdom flickor och pojkar och Juniorer damer åker sina kortprogram i Borås ishall idag och sparkar därmed i gång 2022 års SM i konståkning. På fredag ska medaljörerna i ungdomsklasserna koras och seniorer damer, herra och par kliver in i tävlingarna. Lördagen är SM:s sista tävlingsdag och då väntar final i juniorklasserna och seniorklasserna. SM 2022 avslutas med medaljceremoni och uppvisning på söndagen.

Mer information om SM:www.smkonstakning2022.se/hem Länk till annan webbplats.
Livestream: solidsport.com/skatesweden Länk till annan webbplats.

Vad: SM i konståkning 2022
När: 15-18 december december
Var: Borås Ishall, Borås

Publicerad: 2022-12-15

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Samarbetspartners