Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

SM 2023 till Norrköping

Placeholder

Den 14-17 december 2023 arrangeras SM-veckan 2023/2024 i konståkning i Norrköping. Det är första gången sedan 1905 som SM arrangeras i Norrköping.

- Norrköpings Konståkningsklubb, som också är hemmaklubben för en av Sveriges bästa konståkare Nikolaj Majorov, har under de senaste åren byggt upp en solid tävlingsorganisation och stått arrangör för tävlingar på alla nivåer. Det är roligt att de nu också tar sig an SM som är en av svensk konståknings stora höjdpunkter under tävlingssäsongen, säger Camilla Fredman, tävlingsansvarig på Svensk Konståkningsförbundet.

Den 14-17 december 2023 kommer Sveriges bästa konståkare att kämpa om medaljerna i Norrköping. Senast SM arrangerades i Norrköping var 1905.

- Vi i Norrköpings konståkningsklubb är otroligt glada och stolta över att utses som arrangörsförening för SM 2023. Vi fanns på plats på SM i Borås för att inhämta kunskaper och tips och ser verkligen fram emot att starta arbetet för att arrangera SM på vår hemmaplan, säger Sharre Chizarie, ordförande i Norrköpings Konståkningsklubb.

SM-veckan är ett samarbete mellan Norrköpings Konståkningsklubb, Svenska Konståkningsförbundet samt Norrköpings kommun.

 

 

 

Publicerad: 2022-12-22

Senast uppdaterad: 2022-12-22

Samarbetspartners