Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Internationella tävlingar denna vecka

Placeholder

Foto: Maria Jangbro / Daniel Klerfors

Denna vecka pågår två internationella tävlingar med svensk representation, Tallink Hotels Cup i Estland och Spring Cup i Italien.

I dag startar Tallink Hotels Cup i Tallin, Estland. På plats finns landslagsåkarna Josefin Taljegård och Emelie Ling för att representera Sverige och försöka uppnå de av ISU fastställda tekniska poängen för att kvalificera sig till VM i Japan. I Tallin tävlar även de svenska åkarna Lovisa Aav, Elsa Idström och Tilda Andreasson som deltar på egen bekostnad. Susanne Sjöqvist är uttagen domare.

För det svenska landslaget i synkro, Team Inspire, väntar säsongens andra Challengertävling när Spring Cup inleds imorgon i Milano, Italien. På plats finnns även juniorlaget Team Seaside. Även i Milano har vi svensk representation bland de tekniska funktionärerna. Alicja Eklöw är uttagen domare och Anna Nyhlen är TC i seniortävlingen.

Tallink Hotels Cup 16-19 februari

Spring Cup 17-19 februariPublicerad: 2023-02-16

Senast uppdaterad: 2023-02-17

Samarbetspartners