Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Save the date: Inspirationshelg synkro för åkare och tränare

Placeholder

Foto: Daniel Klerfors

För dig som är nyfiken på synkro oavsett om du är tränare eller åkare, eller för dig som redan är aktiv inom synkro - skriv upp 22-23 april i kalendern. Då arrangeras en inspirationshelg för synkro i Nacka. Helgen har två olika spår - ett till tränare och föreningar som vill starta upp synkro och ett för åkare och tränare som redan är aktiva inom synkro.

22-23 april arrangerar Svenska Konståkningsförbundet en helg fylld med inspiration både på och utanför isen för synkro. Inspirationshelgen har två olika spår. Det ena spåret vänder sig till dig som tränare, åkare eller förening som vill starta upp synkro. Här får du under ledning av erfarna synkrotränare testa på synkro. Det andra spåret riktar sig till åkare och tränare som redan är aktiva inom synkron och vill inspireras och utvecklas under en gemensam träningshelg.

Mer information och inbjudan kommer inom kort men tills dess, skriv upp 22-23 april i kalendern.

På länken nedan kan du göra en intresseanmälan, vilket innebär att mer information och inbjudan skickas direkt till den e-post du uppger.

Vad? Inspirationshelg synkro
När? Lördag 22 april 11:00- 19:00 och Söndag 23 april 09:00- 15:00
Var? Björknäs ishall, Nacka
Vem? Tränare och åkare med eller utan erfarenhet av synkroPublicerad: 2023-02-21

Senast uppdaterad: 2023-02-21

Samarbetspartners