Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Sista minuten - Seminarium om åldersanpassad fysisk träning

Placeholder

Foto: Dennis Wernersson

Ta chansen att fördjupa dig i ämnet åldersanpassad fysisk träning med en av de främsta experterna på området. Vi kan nu erbjuda platser till ett seminarium med Michail Tonkonogi . Seminariet hålls den 17 september i Åkersberga. Begränsat antal platser.

Den 17 september håller Michail Tonkonogi ett seminarium om åldersanpassad fysisk träning. Seminariet ingår i Fortsättningsutbildning för tränare men vi kan nu även erbjuda plats för tränare som inte deltar på utbildningen. Under seminariet kommer Michail Tonkonogi Länk till annan webbplats. (professor i medicinsk vetenskap med inriktning på idrottsfysiologi och en av landets främsta experter på och forskare inom fysisk träning och hälsa) varva teori och praktik på ämnet åldersanpassad fysisk träning.

När: 17 september 9:00-15:00
Var: Österåkers Multiarena, Åkersberga
Vem: Tränare

 

 

Publicerad: 2023-09-12

Senast uppdaterad: 2023-09-12

Samarbetspartners