Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Team Sweden - resultaten från helgens tävlingar

Placeholder

Foto: Nikolaj Majorov

I helgen avgjordes Nebelhorn Trophy i tyska Oberstdorf med Greta och John Crafoord i startfältet. Samtidigt i Budapest, Ungern, tävlade Nina Fredriksson och Hugo Bostedt i JGP-seriens näst sista deltävling.

Syskonparet Greta och John Crafoord gjorde i Oberstdorf, Tyskland, säsongens andra tävling när Nebelhorn Trophy avgjordes. Med totalpoängen 131,46 kom de på 12:e plats. Debuterande isdansparet Milla Ruud Reitan och Nikolaj Majorov kom på 13:e plats med totalpoängen 141, 86. En poäng som kvalificerade dem till landslaget denna säsong.

Samtidigt pågick Junior Grand Prix (JGP) i Budapest, Ungern, där Nina Fredriksson och Hugo Bostedt representerade Sverige. Nina Fredriksson noterade nytt personbästa i kortprogrammet och i totalpoängen vilket ledde till en 22:a plats i tävlingen. Även Hugo Bostedt fick med sig nytt personbästa från Budapest där han med en stark friåkning klättrade i resultatlistan och slutade på 13:e plats.

 

Publicerad: 2023-09-25

Senast uppdaterad: 2023-09-25

Samarbetspartners