Gå till innehåll
Svenska Konståkningsförbundet
Svenska Konståkningsförbundet

Svenska Konståkningsförbundet söker Tävlingskoordinator

Placeholder

Är du ansvarsfull, självgående, nyfiken, social och serviceinriktad? Har du dessutom erfarenhet av ideella organisationer, föreningsliv och att arbeta med idrottstävlingar? Då kan du vara den vi söker i rollen som tävlingskoordinator på förbundskansliet.

Som tävlingskoordinator på Svenska Konståkningsförbundet kommer du att arbeta i ett litet sammansvetsat team med varierande arbetsuppgifter där administrativa arbetsuppgifter är en stor del. Dina huvudsakliga arbetsområden är att tillsammans med vår tävlingsansvarig koordinera och administrera arbetet kring våra tävlingar och aktiviteter både för elit och bredd. Tävlingsverksamheten är en stor del av vår verksamhet. Du kommer att arbeta med tävlingsrelaterad administration, koordinera aktiviteter samt förbereda och följa upp tävlingar inom förbundets verksamhet. Du kommer också att arbeta med löpande ekonomisk uppföljning av tävlingsverksamheten. Utöver detta tillkommer även andra inom kansliet förekommande arbetsuppgifter som kan variera utefter verksamhetens behov. Då vi arbetar mot föreningar och kommittéer, som drivs av ideella krafter, förekommer möten och aktiviteter kvällstid samt helger, främst under tävlingssäsongen.

Senast den 30 juni vill vi ha din ansökan, men gärna tidigare. Ansökningar behandlas fortlöpande.

För mer information om tjänsten, klicka här. Länk till annan webbplats.

 

 

Publicerad: 2024-05-31

Senast uppdaterad: 2024-05-31

Samarbetspartners